Politisk Debattforum for Aleneforeldre

Organisasjoner

LENKER TIL ALENEFORELDREORGANISASJONER I HELE VERDEN: NORSKE:

Politisk Debattforum for Aleneforeldre-http://www.aleneforeldre.wordpress.com e-post:aleneforeldre@yahoo.no :Her kan du gjerne sende tips om saker du mener Politisk Debattforum for Aleneforeldre bør sette fokus på og melde fra om eventuelle faktafeil du finner på forumets nettsider.På forhånd takk🙂

http://www.affo.no : Aleneforeldreforeningen; Landsomfattende forening for alle aleneforeldre.( De fleste medlemmer har daglig omsorg for barn). Velutviklet og oppdatert nettsted.Politisk aktivitet.Lokallag.Aktiviteter m.m.
http:// www. f2f.no : Foreningen 2 foreldre Landsomfattende forening.Greit nettsted.Politisk aktivitet m.m(.De fleste medlemmer er samværforeldre eller foreldre til barn med "delt bosted".)
http://www.alenemedbarn.no :AleneMedBarn.no Nettsted/foretak/medlemsnettverk for aleneforeldre.Velutviklet og oppdatert nettsted med mye aktuell informasjon for aleneforeldre
http://www.eaf.no Enestående Adoptanters Forening (Forening for folk som adopterer barn alene).
http://www.partnerbarn.org : Partnerskapsbarn– forening for homofile og lesbiske aleneforeldre.
http://www.home.no.net/kraft.no :KRAFT– Kristen aleneforelderforening (nedlagt?-nettsted ikke oppdatert siden 2001)
http:/www.ensliges.no:Ensliges Landsforbund (interesseorganisasjon for enkeltmennesket).Arbeider politisk for å bedre status og levekår for enslige.(De fleste medlemmer er single uten barn eller har voksne barn).Greit nettsted,men lite utviklet.Medlemsturer og andre tilbud.

UTENLANDSKE ALENEFORELDRE-ORGANISASJONER O.L.

SCANDINAVIA
http://www.makalosa.org. :Sveriges "Aleneforeldreforening". Velutviklet og oppdatert nettsted.
http://www.eneforældre.dk :Danmarks mest etablerte forening for aleneforeldre(?) Holder til i Vejle (Sør-Jylland. Greit nettsted,med linker til andre danske aleneforeldre-nettverk,websites m.m.(Danmark har så vidt vites ennå ikke etablert noen landsomfattende aleneforeldreforeninger).
http://www.singlemor.dk : "Danmarks internetportal for enlige mødre ".Setter fokus på saker som angår aleneforeldre m.m. Ta en titt!

http://www.singleplus.dk : Medlemsnettverk for single foreldre.Treff og dating.

Fingle@hotmail.com : Nettverk for aleneforeldre i København. Startet i 2005 av Hanne Rutzou. Offentlig støtte. Les mer om dette på http://www.sfkbh.dk søk på "Fingle".

"De enestående" : nettverk med ca. 500 danske singlefamilier.(Vanskelig tilgjengelig og lite informativ website- søk på google)

ENGELSK-SPRÅKLIGE LAND
http://singleparentcentral.com: Amerikansk website.NETT-RESSURSSENTER for ALENEFORELDRE. Her kan du finne informasjon om det meste.Faktastoff om aleneforeldre.Forskningssrapporter.Aleneforeldrerelevant litteratur,informasjon om støtteordninger .etc. etc.Hundrevis av linker.Oversiktelig og greit.Mye interessant stoff også for" ikke-amerikanske aleneforeldre."
http://www.parentswithoutpartners.org. : Verdens største(?) organisasjon for aleneforeldre. Mange "lokallag" i hele U.S.A,Canada,Australia og England.O.K. nettsted.
http:/www.solo.ie : Aleneforeldreorganisasjon med base i Irland,og filialer i mange andre land.Greit nettsted, men virker dessverre dårlig oppdatert.Mye informasjons stoff – for den som gidder lete.Linker til andre aleneforeldreorganisasjoner i bla. Sør-Afrika,Nederland,Tyskland, Australia,Canada,lenke-liste til minst 100 i U.S.A. (Men flere av linkene fungere ikke.)
http://gingerbread.org.uk: Aleneforeldreorganisasjon i England (Wales).Lite utviklet nettsted.

Tyskland/tyske :

http://www.single-eltern.de : nettside med ihvertfall noen linker til tysk aleneforeldrerelatert stoff.
http://www.elternimnetz.de : nettside for foreldre/ aleneforeldre http://www.vaeter-allein.de : nettside/bok for alenefedre (tysk)

Frankrike/franske :
http://www.parent-solo.fr : nettside med mye informasjon for og om aleneforeldre.Vel verdt et besøk-(hvis du forstår fransk.)

Spania/Lantin-Amerika/spanske:
http://www.madressolteras.org : Nettstedet til organisasjonen(?) "Isadora Duncan".Ser ut til å være en landsomfattende organisasjon/nettsted for aleneforeldre i Spania.Velutviklet nettsted. Mye informasjon omrettigheter etc. for aleneforeldre i Spania.Politisk engasjement. Vel verdt et besøk- for de som forstår spank vel å merke!

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.